Voor wie een villa 12 personen Spanje met zwembad zoekt.

Als je een 12 persoons villa met buiten zwembad aan de Spaanse Kust zoekt, heb je bij ons meer dan 20 mogelijkheden. Van een luxe vakantievilla met privé zwembad aan De Costa Brava of Costa Del Sol tot een groot vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa del Alzahar of Costa Dorado. Ook voor een 12 persoons vakantievilla in Spanje met privé zwembad, sauna en omheinde tuin. 

Vakantiehuis Veluwe te koop

De Spaanse kusten, ook ideaal voor een jongeren vakantie, overwinter periode of vriendenweekend.  Als je een luxe villa met privé zwembad in Spanje weet te huren, staat dat garant voor veel relaxen en plezier hebben.  Ook in het kader van een vakantie met kinderen is het huren van een luxe vakantiewoning Spanje met privé zwembad een uitstekende keuze. Op deze site vind je vele aanbiedingen en last minutes Spanje. Je boekt je villa 12 personen Spanje online.

villa met prive zwembad in de tuin

Luxe villa Spanje met privé zwembad en omheinde tuin huren.

Een villa met omheinde tuin en privé buiten zwembad in Spanje huren?  Dat biedt een optimale privacy. Lekker zwemmen in het zwembad en dan heerlijk relaxen in de omheinde tuin. Indien je een villa 12 personen Spanje met afgesloten tuin en eigen zwembad wilt huren, hebben wij een aantal mogelijkheden. Zoals een luxe 12 persoons vakantiewoning aan de Costa del Sol. Zo een villa met privé zwembad Spanje is in de maanden mei, juni, juli, augustus en soms oktober te huur. Buiten deze maanden kan je wel een vakantiewoning 12 personen aan één van de Spaanse Costa’s huren maar de zwembaden zijn meestal onverwarmd en soms zelf buiten het hoogseizoen gesloten.

lekker drijven in het zwembad

12 persoons villa Spanje voor vakantie met hond boeken.

Ook voor een vakantie met hond Spanje kan je een luxe villa huren. In een aantal grote vakantiehuizen Spanje met zwembad zijn 1, 2 of 3 huisdieren toegestaan. Houd wel rekening met de strenge regels die er in Spanje gelden voor het vervoer van honden, de verplichte inentingen voor huisdieren en het honden paspoort. Als je een autovakantie Spanje boekt en de hond gaat mee, is het zaak onderweg voldoende te rusten.  Je kunt een villa 12 personen Spanje waar honden toegestaan zijn in De Costa Del Sol,  de Costa Brava of elders aan de Spaanse Kust huren. Ook als last minute met hond.

groepen be banner

Last minute villa Spanje 12 personen met zwembad zoeken.

Als je een goedkope vliegticket Spanje kunt bemachtigen voor je vrienden groep en op gaat naar een last minute villa in Spanje, kan je deze vinden door te zoeken op aankomstdatum en aantal personen. Last minute villa’s met privé zwembad zijn in Spanje vaak beschikbaar voor groepen tot 8 á 10 personen. In zeldzame gevallen kan je een last minute vakantieverblijf Spanje met zwembad voor een groep van 12 tot 14 personen huren.


genieten in prive zwembad

Overwinteren in Spanje en luxe villa huren.

Als je wilt gaan overwinteren in Spanje, kan je voor zo een 1.000 euro per maand een 10 tot 12 persoons villa met zwembad in Spanje huren. Het zal echter te koud zijn om gebruik te maken van het buiten zwembad en vaak zijn de zwembaden in de winterperiode zonder water. Voor het overwinteren met een groep in Spanje is het huren van een groot appartement of groepsverblijf vaak voordeliger. Overwinteren kan je het beste in Zuid-Spanje. Ideaal als je wilt overwinteren als senioren in Spanje.

Center Parcs banner