Vakantiewoning 12 personen met zwembad

Voor wie een vakantiewoning 12 personen met zwembad zoekt.

Op zoek naar een vakantiewoning voor 12 personen in België, Nederland of Frankrijk met zwembad? Zoals een vakantiehuis vriendengroep Nederland of België

landal zwemparadijs banner

Wij hebben de mooiste villa’s en luxe vakantiewoningen met zwembad voor u op een rij gezet.
Ook grote vakantiehuizen Nederland 12 personen met zwembad

Van een 12 persoons vakantiewoning met 6 slaapkamers en privé zwembad in de Ardennen of Oost-Vlaanderen tot een grote vakantiewoning met binnenzwembad in Nederland, Frankrijk of Duitsland. De tips op deze pagina helpen u zeker om snel de meest geschikte 12 persoons vakantiewoning met eigen zwembad te vinden.

groot vakantiehuis met prive zwembad

Vakantiewoning 12 personen met zwembad van particulier huren?

Als je een accommodatie met privé zwembad wilt huren, heb je de keuze om een vakantiewoning op een vakantiepark met zwembad te huren of die van een particulier. Bij een particuliere vakantiewoning hoef je het zwembad meestal niet te delen met andere gasten. Als je een familievilla o familie bungalow op een vakantiepark huurt, heb je in de regel geen privé zwembad maar een gemeenschappelijk zwembad. Voor wie naar een vakantiehuis met optimale privacy zoekt, waarschijnlijk geen goed idee. Tip: Zie dit wellness vakantiehuis 12 personen Ardennen met binnenzwembad. Dit 12 persoons vakantiehuis beschikt naast een overdekt zwembad over een privé sauna.

Vakantiewoning 12 personen met privé sauna en zwembad huren.

Wie puur wil genieten tijdens zijn vakantie en van wellness houdt, boekt een wellness vakantiewoning. Er zijn in België, Nederland, Frankrijk en Italië ook wellness vakantiewoningen te huur voor groepen van 12, 14 of 16 personen. Je kunt ook een particuliere vakantiewoning 12 personen met zwembad en privé sauna boeken, ook in de Ardennen of aan de Spaanse Kust. De combinatie vakantiehuis met binnenzwembad, privé sauna en hottub is ook mogelijk. Bij de meeste reisorganisaties kan je ook zoeken op grote vakantiehuizen met ligbad, jacuzzi, vaatwasser en open haard.

groepen be banner

genieten in prive binnenzwembad

Hoeveel slaapkamers moet je 12 persoons vakantiewoning met privé zwembad hebben?

Je kunt een 12 persoons vakantiewoning met 3, 4 of 5 slaapkamers boeken maar als je bijvoorbeeld met je vrienden, familie of collega’s een paar nachtjes in de vakantiewoning blijft slapen, is een grotere vakantiewoning met meer slaapkamers welkom Je kunt via deze site een vakantiewoning voor 12 personen met 5, 6 of 7 slaapkamers en privé zwembad huren maar een groepsaccommodatie voor 14 personen met 7 of 8 slaapkamers is ook mogelijk. Soms is het zelfs beter om voor een groep van 12 personen een vakantiewoning met een capaciteit voor 20 a 22 personen en 12 slaapkamers te huren.Iedereen heeft dan een privé slaapkamer. Ideaal bij bijvoorbeeld een single groepsvakantie of 55 plus groepsreis. Je kunt dus ook een 20 of 22 persoons vakantiewoning met privé zwembad huren voor een groep van 12 of 14 personen.

villa met prive zwembad in de tuin

Vakantiewoning met zwembad voor familieweekend met 12 personen huren.

Je vindt op deze site ook familieweekend accommodaties in België en Nederland met privé zwembad. In het geval van het huren van een 12 persoons familieweekend accommodatie met zwembad in De Ardennen, Bretagne, Frankrijk of Nederland, is het zaak deze accommodatie bijtijds te reserveren. Zeker als je een familie vakantiehuis zoekt met meer dan 8 slaapkamers en privé zwembad,moet de de accommodatie zeker 4 maanden voor het familie uitje reserveren. Alleen dan is de kans groot dat je de ideale vakantiewoning of groepsaccommodatie met privé zwembad vind. In een aantal van deze vakantiewoningen zijn honden toegestaan. ideaal voor een vakantie met familie, vrienden en hond.

Center Parcs banner