Vakantiehuis 12 personen Vlaamse Ardennen

Vind hier een vakantiehuis 12 personen Vlaamse Ardennen

Een vrijstaand vakantiehuis Vlaamse Ardennen voor 12 personen huren? Dat kan hier. De Vlaamse Ardennen liggen in Oost-Vlaanderen. Een geliefd gebied voor het vieren van een vakantie met familie, vrienden, sportclub, school of vereniging. Of een vakantie Oost-Vlaanderen met hond. Je kunt hier een particulier vakantiehuis voor 12 personen in de Vlaamse Ardennen huren. Het aanbod is wel enigszins beperkt.

landal zwemparadijs banner

Familieweekend vieren Vlaamse Ardennen

Huur een familievilla of 12 persoons vakantiehuis Ardennen met grote tuin, 4 tot slaapkamers, speelgelegenheid kinderen en wellness faciliteit zoal een privé sauna. Ideaal voor een familieweekend Vlaamse Ardennen.

Vakantiehuis Vlaamse Ardennen 12 personen met hond huren?

In een aantal vakantiehuizen en chalets Ardennen zijn huisdieren welkom. Meestal 1 á 2. Het is ook mogelijk een 12 persoons vakantiehuis met hond Vlaamse Ardennen te huren. Meestal met grote tuin. De Vlaamse Ardennen, ideaal voor een vakantie met de hond.

uitje met gezin en hond

Hoeveel slaapkamers moet jouw grote vakantiehuis Vlaamse Ardennen hebben?

Je kunt een vrijstaand vakantiehuis in de Vlaamse Ardennen met 3 of 4 slaapkamers huren maar er zijn ook enkele 20 persoons vakantiehuizen in de Ardennen Vlaanderen met 6, 7 of 8 slaapkamers te huur. Deze vind je in de 20 + vakantiehuizen Vlaamse Ardennen. Je kunt zeker ook als groep van bijvoorbeeld 10, 11 of 12 personen een vakantiehuis Vlaamse Ardennen 20 personen huren.

Wellness faciliteiten in je vakantiehuis Vlaamse Ardennen

Wie behoefte heeft aan ontspanning tijdens zijn vakantie Ardennen, kan natuurlijk kiezen voor een fiets- of wandelvakantie Vlaamse Ardennen. Dat is gezien het karakter van de omgeving en de vele natuur zeker mogelijk. Het is echter ook fijn als je 12 of 14 persoons vakantiehuis Vlaamse Ardennen over bijvoorbeeld een privé sauna, bubbelbad of jacuzzi beschikt. In een aantal huisjes Vlaamse Ardennen is zo een wellness faciliteit inderdaad aanwezig.

groepen be banner

groot vakantiehuis met prive zwembad

Vakantiehuis 12 personen Vlaamse Ardennen met bubbelbad huren

Je kunt een 12 of 14 persoons vakantiehuis Vlaamse Ardennen met bubbelbad of spa huren, zie dit 14 persoons wellness vakantiehuis Vlaamse Ardennen

Last minute groepshuis Vlaamse Ardennen boeken

Last minute weekendje weg met familie of vrienden en een last minute Vlaamse Ardennen groepshuis of familievilla huren? Goed idee. De kans is echter aanwezig dat er geen last minute vakantieverblijven voor groepen in de Vlaamse Ardennen te huur zijn. Ga voor een alternatief. Ga voor een last minute 12 personen Belgisch-Luxemburg.

Natuurhuisjes 12 personen Vlaamse Ardennen

Deze natuurhuisjes Vlaamse Ardennen zijn geschikt voor groepen van bijvoorbeeld 12, 13 of 14 personen. Genieten van je vakantie Vlaamse Ardennen midden in de natuur.

Meer aanbod 12 personen in de Belgische Ardennen

Huisje Ardennen 12 personen huren? In de Belgische Ardennen is het aanbod aanmerkelijk groter. Hetzelfde geldt voor het aanbod in Wallonië.

Center Parcs banner