Vakantiehuis 12 personen Portugal

Boek hier een vakantiehuis 12 personen Portugal.

Mooiste vakantiehuizen 12 personen in Portugal
Met vrienden of familie een vakantie Portugal boeken en op zoek naar grote vakantiehuizen Portugal?

We hebben op deze pagina de mooiste vakantiehuizen en vakantievilla’s in Portugal voor je verzameld. Of je nu op zoek bent naar een 10, 12 of 14 persoons vakantiehuis Algarve, Lissabon of Costa de Prata, hier vind je de mooiste vakantiehuizen Portugal voor grote groepen. Ook voor een groot vakantiehuis Portugal aan zee. Je kunt hier ook een luxe groepsaccommodatie Portugal met privé zwembad huren of een 12 persoons villa aan de Algarve met privé sauna en zwembad.

12 persoons vakantiehuis Portugal met zwembad huren.

Indien je op zoek bent naar een groot vakantiehuis Portugal met eigen zwembad, kom je meestal in de Algarve uit. Je vindt echter ook in Lissabon en omgeving grote vakantiehuizen en villa’s met privé zwembad. Het aanbod grote vakantiehuizen in Portugal met privé zwembad is beperkt. Als je een villa 12 personen Algarve wilt boeken voor een periode in juni, juli of augustus, adviseren wij je dat tenminste 6 maanden voor vertrek te doen. De kans dat je in de zomermaanden een last minute vakantiehuis 12 personen in Portugal kunt huren, is bijzonder klein. Het is wel mogelijk een 12 persoons vakantiehuis aan zee te huren in de maanden buiten het hoogseizoen.

vakantiehuis met jacuzzi Portugal

12 persoons vakantiehuis Portugal aan zee

Op zoek naar een groot vakantiehuis Portugal met een afstand tot 100 meter aan zee? Als je een villa aan zee in Portugal wilt huren voor een groep van meer dan 8 personen, is het zoeken geblazen. Er liggen relatief weinig grote vakantiehuizen Algarve direct aan zee. Ook hier geldt dat je een groot vakantiehuis Portugal aan zee tijdig moet reserveren. Je kunt ook een 12 persoons vakantiehuis Portugal met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers huren.

Groot vakantiehuis Portugal met privé sauna huren

Er zijn grote vakantiehuizen Portugal met privé sauna te huur. Daarnaast is het mogelijk een villa aan de Portugese kust met privé sauna of jacuzzi te huren. Je vindt alle wellness vakantiehuizen in Portugal door op het filter “wellness” te klikken. Daar kan je dan grote vakantiehuizen Portugal selecteren met hottub, ligbad, privé sauna of jacuzzi.

sauna in het huisje

Grote vakantiehuizen Portugal huisdieren toegestaan.

In veel grote vakantiehuizen in Portugal zijn huisdieren zoals honden niet toegestaan. Portugal is niet het meest huisdiervriendelijke vakantieland van Europa. Voor een vakantie met hond kan je beter een groot vakantiehuis in Duitsland, België of Nederland huren. Die vakantielanden zijn het meest hondvriendelijk. Indien je een 12 persoons vakantiehuis Portugal zoekt waar huisdieren zijn toegestaan, zijn er wel ( beperkte ) mogelijkheden. Als honden welkom zijn in een vakantiehuis in Portugal, is het aantal meestal beperkt tot 1 a 2 honden.