Vakantiehuis 12 personen Oost-Vlaanderen

Voor wie een vakantiehuis 12 personen Oost-Vlaanderen zoekt.

Oost-Vlaanderen ligt in België ( Vlaamse Ardennen ) en naast West-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen en is de ideale provincie voor een familieweekend, vriendinnenweekend of wandelweekend. Het is één van de 5 provincies in het Vlaams Gewest.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Vakantiehuis 12 personen Vlaamse Ardennen vinden

Indien je een vakantiehuis voor 12 personen in Oost-Vlaanderen wilt boeken, kan je bij ons kiezen uit grote vakantiehuizen in plaatsen als Lokeren, Kluisbergen, Zingem, Ronse, Brakel of Maarkedal. Het is ook mogelijk een 12 persoons vakantiehuis in Oost-Vlaanderen, Vlaamse Ardennen te huren. De Vlaamse Ardennen liggen in Oost-Vlaanderen.

wandeling met kinderen in de herfstvakantie

Vakantiehuis 12 personen Oost-Vlaanderen met zwembad huren

Het is mogelijk een 12 persoons vakantiehuis met privé zwembad in Oost-Vlaanderen te huren. In plaatsen als Ronse en Zottegem hebben we grote vakantiehuizen met eigen zwembad te huur. Je kunt ook een vakantiehuis 12 personen met privé sauna of jacuzzi in Oost-Vlaanderen huren. Deze grote vakantiehuizen en familievilla’s met zwembad in Oost-Vlaanderen zijn ideaal voor een uitje met een grote groep.

groot vakantiehuis met prive zwembad

Liever een vakantiehuis 12 personen in West-Vlaanderen huren?

Indien je liever een groot vakantiehuis aan de Belgische Kust huurt, kom je in West-Vlaanderen uit. In het geval van een vakantiehuis 12 personen West-Vlaanderen, kan je kiezen uit een bijvoorbeeld 12 persoons villa met privé zwembad in Koksijde of een groot vakantiehuis in Middelkerke, De Panne, Oostende of Kaaskerke.

Accommodatie met binnenzwembad in West-Vlaanderen

Hier vind je alle 12 persoons vakantiehuizen in West-Vlaanderen. Je kunt ook een familieweekend accommodatie met privé sauna en buitenzwembad boeken in West-Vlaanderen. Voor een villa 12 personen met binnenzwembad in België ga je naar de Ardennen, Limburg of Luik. In deze regio’s maak je de meeste kans


familievilla buiten eten

groepen be banner

Rookvrij vakantiehuis Oost-Vlaanderen voor 12 personen huren.

Ongeveer een 30 vakantiehuizen voor 12 tot 20 personen in Oost-Vlaanderen zijn geheel rookvrij. Dat is prettig voor iedereen die van schone lucht houdt en ook tijdens de vakantie van rookvrij wil genieten.

Niet roken in vakantiehuis Vlaamse Ardennen 12 personen

Dat betekent dat er in het vakantiehuis, villa of bungalow Vlaamse Ardennen binnen niet gerookt mag worden. Met de huidige wetgeving van België mag er in de tuin van een vakantiehuis of vakantievilla in België nog wel gerookt worden. In de toekomst zal roken binnen Europa zeker ook verder beperkt gaan worden en zal ook roken in de tuin of op een terras vermoedelijk verboden. We gaan tenslotte voor een rookvrije generatie en een rookvrije vakantie of familieweekend.

12 persoons vakantiehuis met omheinde tuin Oost-Vlaanderen huren?

Er kunnen meerdere redenen zijn om een groot vakantiehuis met omheinde tuin in Oost-Vlaanderen of elders in België te huren. De meeste mensen die op zoek naar zijn naar een vakantiewoning 12 personen met omheinde tuin in België doen dat omdat er één of meer honden mee gaan op vakantie. In een goed afgesloten tuin of goed omheind terrein kan een hond tenslotte niet weglopen. Een tweede reden is een vakantie of weekendje weg België met kleine kinderen. Een vakantiehuis met goed omheinde tuin bevordert de veiligheid. Een tenslotte, er zijn ook grote vakantiehuizen en België en met name Oost-Vlaanderen te huur met weidegang en paardenstal. Een afgesloten tuin kan ook prettig zijn voor een vakantie met eigen paard of pony.

omheinde tuin met hond

Vakantiehuis Vlaamse Ardennen met 5, 6, 7 of 8 slaapkamers huren.

Als je kiest voor een 12 persoons vakantiehuis in de Vlaamse Ardennen kan je kiezen uit een groot vakantiehuis Oost-Vlaanderen met 5, 6 of 7 slaapkamers.

Groepsaccommodaties bij 9 of meer slaapkamers

Als je een groot vakantiehuis in Oost-Vlaanderen zoekt met 9, 10 of meer slaapkamers, kom je op groepsaccommodaties in Oost-Vlaanderen uit. Het aantal grote vakantiehuizen met meer dan 7 of 8 slaapkamers in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen is zéér beperkt. Voor een groot vakantiehuis België met 10, 11, 12 of meer slaapkamers kom je in Ardennen Luxemburg, Ardennen Namen of Ardennen Luik uit. Maar ook in Belgisch Limburg of La Roche en Ardenne is het mogelijk een vakantiehuis of villa met meer dan 10 slaapkamers te huren.

groepsaccommodatie met vrienden

Vakantiehuis 12 personen met open haard

Op zoek naar een sfeervol vakantiehuis in Oost-Vlaanderen? Een open haard of houtkachel in het vakantiehuis bevordert zeker de sfeer en gezelligheid. Via deze site kan je ook villa’s en grote vakantiehuizen selecteren met open haard. Je kunt bij ons ook een 12 persoons vakantiehuis België met privé sauna huren.
Daarnaast kan je selecteren op zaken als “vakantiehuis met jacuzzi” of “vakantiehuis met vaatwasser”. Zo kan je een familie vakantie Vlaamse Ardennen boeken in een vakantiehuis met open haard in Oost- of West Vlaanderen en genieten van wellness, comfort en gemak.


Center Parcs banner