Vakantiehuis 12 personen met hond

Boek hier een vakantiehuis 12 personen met hond.

Zoals een vakantiehuis met hond 12 personen in België of Nederland. Voor een groot vakantiehuis met hond aan zee, in de duinen of in de bossen. Zowel aanbod op vakantieparken met hond als particulier aanbod.

landal zwemparadijs banner

Groot aanbod vakantiehuizen met hond 12 personen

In deze rubriek vind je alleen maar vakantiehuizen, bungalows en chalets 12 tot 20 personen waar huisdieren zoals honden zijn toegestaan. Daarbij is het goed om te weten dat als je een vakantiehuis 12 personen met hond wilt huren, er verschillende regels en tarieven gelden voor een vakantie met huisdier. Zo kan je in het ene vakantiehuis met hond maximaal 1 of 2 huisdieren meenemen terwijl in de andere accommodatie met hond wel 3 of 4 honden toegelaten. Daarnaast gelden er op vakantieparken voor 12 personen altijd extra regels voor een vakantie met hond op zo een park.

wandelen in de heuvels met hond

Vakantiehuis 12 personen met hond België

Vakantie met hond België boeken en op zoek naar een 12 persoons vakantiehuis of chalet waar de hond welkom is? Bij ons vind je een groot aanbod vakantiehuizen en chalets België 12 personen waar honden toegestaan zijn. Boek bijvoorbeeld een vakantie met hond in de Kempen, De Vlaamse Ardennen, Belgische kust of Wallonië. Maar ook in de regio Antwerpen en Belgisch-Limburg zijn grote vakantiehuizen met hond te huur. En, je kunt zeker wel een goedkoop chalet met hond Ardennen huren.


In Nederland een 12 persoons vakantiehuis met hond huren.

Het aanbod grote vakantiehuizen Nederland met hond is groot en gevarieerd. Als je een 12 persoons vakantiehuis met huisdier in Nederland zoekt, kan je ook bij het aanbod 14, 16 en 18 persoons vakantiehuizen Nederland met hond kijken. Je kunt voor een luxe vakantie met hond Nederland 12 personen ook naar een groepsbungalow met sauna kijken of villa met privé zwembad. Je kunt je vakantie met hond Nederland zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt maar je kunt ook voor weinig geld een weekend of midweek met hond Nederland voor een groep huren.

groepen be banner

hond aan een meer bij opkomende zon

Particulier vakantiehuis met hond 12 personen vinden?

In zowel België als Nederland vind je een groot aanbod particuliere vakantiehuizen met hond 12 tot 20 personen. Particuliere Huizen met 4, 5 of 6 slaapkamers maar ook groepsacommodaties met 10 slaapkamers en grote tuin. In deze particuliere huizen met hond zijn meestal 1 of 2 honden toegestaan maar het is zeker wel mogelijk een 12 persoons en particulier vakantiehuis te vinden voor een grote groep waar 3 of zelfs 4 huisdieren toegelaten worden. Ook aan zee, in de duinen of in de bossen.

Vakantie aan zee met hond boeken

Je kunt ook met 12 personen een vakantie met huisdier aan zee boeken, niet alleen in Nederland en België maar bijvoorbeeld ook aan de Franse kust, in Kroatië of Italië. De meest ultieme vakantie aan zee met 12 personen en hond is die als je een 12 persoons villa met privé zwembad aan zee weet te huren met privé zwembad. Wat dacht je van een villa met privé zwembad, sauna en hond?

hond spelend in de branding

12 persoons vakantiehuis met hond in de bossen huren

De één houdt van een vakantie met hond aan zee en de ander meer van een vakantie met huisdier in de bossen. Gelukkig kan je via ons een vakantiehuis 12 personen met hond aan zee én in de bossen huren. Zelfs midden in het bos. Boek een particulier vakantiehuis of chalet met hond in de bossen of kijk naar de mogelijkheden een groepsbungalow in het bos met hond te huren. Voor een weekendje weg met een groep in het bos bijvoorbeeld.

Center Parcs banner