Vakantiehuis 12 personen Kroatië

Boek je vakantiehuis 12 personen Kroatië hier.
Wie een 12 persoons vakantiehuis in Kroatië zoekt, vindt hier de grootste keuze. Van een goedkoop vakantiehuis voor 12 personen in Dalmatië tot een luxe villa voor 12-20 personen met privé zwembad en sauna aan zee in Istrië. Je kunt hier een groot vakantiehuis Kroatië voor een familieweekend of vriendenweekend huren maar ook voor een vakantie aan zee of zeilvakantie Kroatië zit je bij ons goed. Zoek binnen ons aanbod van meer dan 200 grote vakantiehuizen Kroatië. Met wat geluk vind je een aanbieding.

Vakantiehuis 12 personen Kroatië aan zee huren

Voor een vakantie aan zee in Kroatië huur je een villa of groot vakantiehuis met zwembad. Met meer dan 60 grote vakantiehuizen aan zee in Kroatië heb je een uitgebreide keuze. Boek bijvoorbeeld een 12 persoons vakantievilla met 6 slaapkamers en privé zwembad in Istrië of een villa voor 12 personen en 4 slaapkamers aan zee in Dalmatië. Je kunt bij ons niet alleen grote vakantiehuizen in Kroatië met een ligging aan zee maar ook zoeken op zaken als “aantal slaapkamers”, “privé zwembad”, “privé sauna” enzovoort. Door het zoekfilter goed te gebruiken heb je ook snel vakantiehuizen Kroatië gevonden die in de aanbieding zijn. Zo vind je ook snel een 12 persoons vakantiehuis met 6 slaapkamers.

prive zwembad ontspannen

Groot vakantiehuis Kroatië met privé zwembad huren

Op zoek naar een 12 persoons vakantiewoning Kroatië met privé zwembad? Je vind in Kroatië meer dan 100 grote vakantiehuizen en villa’s met een privé zwembad. Bijna al deze accommodaties zijn vrijstaand en hebben een grote tuin of terras. Als je een 12 persoons villa Kroatië met privé zwembad en 5, 6, 7 of 8 slaapkamers zoekt, kijk dan ook eens bij het aanbod 14 en 16 persoons vakantiehuizen Kroatië met eigen zwembad. De kans is groot dat je binnen die categorie een geschikte accommodatie met eigen zwembad vindt.

villa met prive zwembad in de tuin

12 persoons vakantiehuis Kroatië met omheinde tuin huren

Er kunnen meerdere redenen zijn een groot vakantiehuis Kroatië met omheinde tuin te huren. Voor het vieren van een vakantie met hond in Kroatië bijvoorbeeld. Maar ook als je een vakantiewoning Kroatië zoekt met maximale privacy kan een afgesloten tuin prettig zijn. Je kunt via deze site een 10, 12 of 14 persoons vakantiewoning Istrië met omheinde tuin huren. Er zijn echter ook grote vakantiehuizen in Dalmatië, Kvarner en Split met omheind terrein te huur. Voor een luxe vakantie Kroatië met optimale privacy.

Wellness vakantiehuis Kroatie voor 12 personen

Op zoek naar een groot vakantiehuis Kroatië met privé sauna, jacuzzi of Turks Stoombad?
Nergens anders dan in Kroatië vind je zo een groot aanbod wellness vakantiehuizen voor groepen. Of je nu een 14 persoons vakantiehuis met privé sauna aan zee zoekt of een 16 persoons villa met privé zwembad en Turks Stoombad, je vindt deze in Kroatië. Ook de combinatie groot vakantiehuis aan zee met privé zwembad, sauna en jacuzzi in de tuin is mogelijk. Gebruik voor het zoeken van een grote wellness vakantiewoning in Kroatië de filter optie “wellness”. Ook voor het vinden van een vakantiehuis 12 personen in Kroatië met bubbelbad.