Voor wie een vakantiehuis 12 personen in West-Vlaanderen zoekt.

West-Vlaanderen met leuke plaatsen als Middelkerke, De Panne, Koksijde en De Haan,  is het ideale gebied voor een familieweekend, familiedag of personeelsuitje. Indien u een 12 persoons vakantiehuis in West-Vlaanderen zoekt, bijvoorbeeld aan de kust, kunt u hier uw hart ophalen.

landal zwemparadijs banner

U vindt hier meer dan 50 unieke vakantiehuizen welke geschikt zijn voor groepen van 12 tot 30 personen. Ook met privé zwembad. Zoekt u een luxe accommodatie in West-Vlaanderen voor een lang weekend?  Er zijn in dit mooie gebied ook luxe villa’s en landhuizen te huur, ook met privé sauna en zwembad. Kijk nu welke 12 persoons vakantiewoning in West-Vlaanderen uw voorkeur heeft.

strandwandeling met vrienden

Grote vakantiewoning huren aan de Belgische Kust.

Veel grote vakantiehuizen in West-Vlaanderen liggen aan de Belgische Kust. Huur bijvoorbeeld een 12 persoons vakantievilla met 6 slaapkamers in Duinbergen. Deze luxe villa ligt vlak aan de kust en heeft een grote tuin die omheind is. De wasmachine, wasdroger en kindermeubilair maken dit luxe vakantiehuis ook geschikt voor een langer verblijf met kinderen. Dit is slechts één van de vele voorbeelden van luxe vakantieverblijven voor groepen van 12 personen aan de kust. Er zijn via deze site vele andere top vakantiehuizen en appartementen in West-Vlaanderen te huur, ook grote vakantiewoningen met privé zwembad.

Vakantiehuis 12 personen in West-Vlaanderen met zwembad huren.

Het is mogelijk een 12 persoons vakantiehuis aan de Belgische Kust met privé zwembad te huren. Zo kunt u een 12 tot 16 persoons vakantiehuis met eigen zwembad in Koksijde of Poperinge huren. Het betreft hier grote vakantiehuizen met buitenzwembad. In de regel zijn deze zwembaden niet verwarmd en daarom zijn ze niet zo geschikt om bijvoorbeeld in maart of oktober te huren.  Een alternatief is het huren van een 12 persoons villa met binnenzwembad. Er zijn met name in de Ardennen mooie vakantiehuizen, kastelen en chalets met overdekt zwembad te huur. Als je een dergelijke accommodatie wilt boeken, is het wellicht verstandig om een optie te nemen en het vakantiehuis met indoorzwembad eerst persoonlijk te bekijken.Aan het huren van een villa aan de Belgische Kust met een verwarmd binnenzwembad hangt een behoorlijk prijskaartje. Als je een vrijblijvende optie neemt,  is er tijd om de accommodatie al dan niet te huren.

groepen be banner


lekker drijven in het zwembad

In de meeste vakantiehuizen in West-Vlaanderen mag niet gerookt worden.

Wie een rookvrij vakantiehuis voor zijn familieweekend in West-Vlaanderen zoekt, kunnen we bij deze melden dat nagenoeg alle grote vakantiehuizen in West- en Oost Vlaanderen rookvrij zijn. Voor een rookvrije familiedag of familieweekend.  Het is ook mogelijk een huisdiervrij en rookvrij vakantiehuis 12 personen in West-Vlaanderen te huren. Handig voor mensen die niet tegen hondenharen en sigaretten lucht kunnen. Overigens is het in het geval van een vakantie met kinderen in België altijd verstandig een rookvrij vakantiehuis te huren.

Last minute vakantiehuis voor groep huren.

Wie met zijn vrienden, familie of collega’s er een weekendje tussen uit wil gaan en pas op het laatste moment op zoek gaat naar een geschikt vakantieverblijf, kan het beste zoeken binnen ons last minute aanbod. Met wat geluk kan je zo goedkoop een vakantiehuis met jacuzzi in België huren. In het geval van een last minute 12 persoons vakantiewoning in West-Vlaanderen zal de spoeling dun zijn. Een alternatief kan zijn een 14 of 16 persoons vakantiewoning te huren.

Center Parcs banner