Voor wie een vakantiehuis 12 personen in Duitsland zoekt.

Duitsland is een vakantieland met ongekende mogelijkheden. Het is het land voor wandelvakanties, fietsreizen, vakanties met huisdieren, bergwandelreizen en wintersportvakanties.  Wie met 12 personen wil overnachten in een vakantieverblijf in Duitsland, vindt hier zeker een geschikte accommodatie.  Ook  als je een 12 persoons wintersport chalet in Winterberg of elders in Sauerland zoekt, zit je hier goed.

landal zwemparadijs banner

Goedkoop of luxe vakantiehuis 12 personen Duitsland?

Je kunt hier goedkope vakantiehuizen huren voor groepen van 12 tot 20 personen maar ook gaan voor een luxe villa met zwembad en privé sauna. In Duitsland is het leven in vele opzichten goed. Ook voor de milieubewuste reiziger of avonturier heeft Duitsland ongekend veel mogelijkheden.

fietsen even een korte pauze

Welk vakantiehuis 12 personen Duitsland is jouw favoriet?

Kijk nu welke 12 persoons vakantiehuis Duitsland aan jullie wensen voldoet en beschikbaar is in de gewenste periode. Je kunt ook naar een last minute vakantiewoning Duitsland voor 10, 12 of 14 personen kijken. Kijk voor een goedkoop 12 persoons vakantiehuis Duitsland ook eens naar de mogelijkheden in Noordrijn-Westfalen.

vakantie tips voor groepen

Chalet 12 personen in Duitsland huren voor wintersport.

Duitsland heeft een aantal aantrekkelijke wintersportgebieden. Deze zijn ook geschikt voor beginnende wintersporters of een wintersportvakantie met kinderen. Bekende wintersportgebieden in Duitsland vind je in Sauerland, te weten Winterberg Hochsauerland en Beieren.  Beieren ligt in Zuid-Duitsland en kent vele pistes die geschikt zijn voor de geoefende wintersporter.

grote groep wintersport

Wintersport chalet Duitsland 12 personen huren

Als je een wintersport chalet of vakantiehuis 12 personen in Duitsland zoekt, zit je hier goed.  Wij hebben een groot aanbod wintersport accommodaties in Zuid-Duitsland en Sauerland die direct aan de piste liggen. Met uitstekende apres ski mogelijkheden.  Ook voor groepen jongeren zijn er 10, 12 en 14- persoons wintersport vakantiehuizen in Duitsland te huur.  Ook voor groepen jongvolwassenen en studenten. Voor wie een goedkoop wintersport chalet Duitsland zoekt waar jongeren en jongvolwassenen welkom zijn.  Vind hier een 12 persoons wintersport accommodatie in Duitsland.

groepen be banner

12 persoons vakantiehuis Duitsland met privé sauna huren.

Duitsland is een echt wellness vakantie land. Veel grote vakantiehuizen in Duitsland hebben de beschikking over een privé sauna, een enkel huis zelfs over een eigen jacuzzi. Indien je een wellness vakantiewoning Duitsland zoekt voor een groep van 10 tot 30 personen, kan je wellicht beter kijken binnen ons aanbod grote groepsaccommodaties Duitsland.


sauna in het huisje

12 persoons vakantiehuis Duitsland dicht bij Nederland

Het is ook mogelijk om net over de grens met Nederland een vakantiehuis Duitsland met privé sauna te huren. Ook in combinatie met een jacuzzi in de tuin of privé zwembad.  Let met name op de aanbiedingen die er zijn in de maanden juli, augustus en september. Een 12 persoons vakantiewoning Duitsland boeken in juli, augustus of september gaat vaak gepaard met kortingen.  Als  je in februari of maart al je wellness vakantieverblijf boekt, krijg je soms een vroeg boek korting.

Vakantiewoning 12 personen Duitsland boeken waar honden welkom zijn.

Met je vrienden of vriendinnen een weekendje Duitsland boeken en de hond mag ook mee? Duitsland is zeker een hondvriendelijk vakantieland. Je kunt er een groot vakantiehuis huren waar honden welkom zijn. Het is ook mogelijk een 12 persoons vakantiehuis Duitsland met omheinde tuin te huren. Fijn voor een vakantie met hond Duitsland maar ook fijn voor een reis met kinderen. Je vindt hier vakantiehuizen Duitsland met omheinde tuin of terrein.

wandelen in de heuvels met hond

Last minute vakantiehuis 12 personen in Duitsland zoeken.

Wie een last minute weekendje Duitsland met 12 personen wil boeken, kan mogelijk profiteren van veel last minute voordeel. Via deze site kan je last minute vakantiewoningen selecteren die met korting worden aangeboden. Of je nu een last minute wintersport chalet Duitsland zoekt voor een groep van 12 vrienden of met je familie in de zomer een last minute Duitsland wil boeken, de goedkoopste vakantiehuizen voor groepen in heel Duitsland vind je hier. Ook voor een last minute vakantie aan de Oostzee, in Beieren, Sauerland of Moezel.

Center Parcs banner