Vakantiehuis 12 personen Denemarken

Een vakantiehuis 12 personen Denemarken huren.

Vind hier een groot vakantiehuis in Denemarken. Wie een groot vakantiehuis in Denemarken zoekt voor een zo laag mogelijke prijs.

landal zwemparadijs banner

Je vindt op deze website 12 persoons vakantiehuizen in Denemarken met privé sauna en zwembad maar ook grote vakantiehuizen in Denemarken voor groepen van 14, 16 of 18 personen. Of je nu een 12 persoons vakantiehuis Denemarken met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers zoekt of een villa Denemarken met 8, 9 of 10 slaapkamers. Je vindt je grote vakantiehuis in Denemarken hier. Ook voor een familieweekend Denemarken, visvakantie of vakantie met de hond. Ook voor een 12 persoons vakantiehuis met open haard.


strandwandeling met vrienden

Vakantiehuis 12 personen Denemarken aan zee huren

Veel grote vakantiehuizen in Denemarken liggen aan zee. Dat biedt de mogelijkheid tot een visvakantie, watersport vakantie of vakantie met de boot. Als je via deze site een 12 persoons vakantiehuis aan zee in Denemarken wilt huren, kan je zoeken binnen Jutland, Falster of Funen. Er zijn ook grote vakantiehuizen Denemarken te huur met eigen aanlegsteiger. Ideaal voor een watersport vakantie met het hele gezin of je vrienden of collega’s. Je kunt ook een vakantie aan zee in Denemarken boeken en in een aangepast vakantiehuis verblijven.


12 persoons vakantiehuis Denemarken met sauna, zonnebank of jacuzzi boeken.

Denemarken is een echt wellness land. Ze weten welke positieve invloed een verblijf in een jacuzzi of sauna op je welzijn en gemoed kan hebben. Daarom laten veel verhuurders van grote vakantiehuizen Denemarken een privé sauna of jacuzzi bij of in hun vakantieverblijf huren. En het aantrekkelijke van Denemarken is dat ook vakantiehuizen met wellness niet duur zijn. Je huurt al een vakantiehuis 12 personen met privé sauna in Funen vanaf 500 euro voor een week en een 14 persoons vakantiehuis in Jutland met jacuzzi in de tuin al vanaf 600 euro per week.

vakantie tips voor groepen

groepen be banner

Groot vakantiehuis met privé zwembad in Denemarken huren

Een vakantiehuis met eigen zwembad huren, is in Denemarken goedkoop. Betaal je bijvoorbeeld voor een 12 persoons vakantiehuis in Bretagne met zwembad al snel een 1.000 euro per week, in Denemarken huur een een vakantieverblijf 12 personen met privé zwembad onder de 800 euro per week. En in vergelijking met landen als Italië of Spanje is Denemarken helemaal goedkoop. Een belangrijke reden om met een grote groep op vakantie te gaan naar Denemarken. Grote vakantiehuizen met privé zwembad in Jutland, Funen of Falster zijn gewoon goedkoop.


Vakantie met hond in Denemarken vieren

.
Denemarken is zéér zeker een hondvriendelijk vakantieland. Bijna alle grote vakantiehuizen in Denemarken zijn vrijstaand en hebben een grote tuin. Soms is de tuin zelfs omheind. Daar komt bij dat als je een vakantiehuis Denemarken voor 12 personen en hond wil huren, de huizen vaak aan zee liggen. Wat is er leuker dan met je vrienden of familie een groot vakantiehuis aan zee in Denemarken te huren en heerlijk met de hond langs de Deense Kust te wandelen.


hond aan een meer bij opkomende zon

Groot vakantiehuis Denemarken huren met speelmogelijkheden voor kinderen.

Denemarken is tevens een kindvriendelijk vakantieland. Je kunt in het geval van een vakantie met kinderen in Denemarken een 12 persoons vakantiewoning of bungalow op een vakantiepark in Denemarken huren of gaan voor een particulier vakantiehuis Denemarken. Via de site kan je grote vakantiehuizen Denemarken selecteren die “leuk voor kinderen zijn. Je kunt zelfs een vakantiehuis voor 12, 14, 16, 18 of 20 personen in Denemarken huren met indoor speelmogelijkheden. De meeste vakantiewoningen in Denemarken hebben de beschikking over WIFI. Ook leuk voor kinderen om de omgeving van het vakantiehuis via de computer te verkennen en zo leuke wandel- en fietsroutes uit te zetten.


Center Parcs banner