Voor wie een vakantiehuis 12 personen Belgische Kust zoekt.

Villa of luxe vakantiehuis Belgische kust huren 12 personen? Of vakantiehuis Belgische kust huren 14 personen? Bij ons unieke mogelijkheden? Zowel op een vakantiepark België aan de kust of particulier. Ook met met zeezicht, sauna en 4, 5, 6 of 7 slaapkamers. Bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis Belgische Kust particulier op een bungalowpark. Tip: Zie mogelijkheden Koksijde en Middelkerke.

landal zwemparadijs banner

Uniek vakantiehuis Belgische kust 12 personen huren?

Wie een 12 persoons vakantiehuis aan de Belgische kust zoekt, vindt deze hier. Van een villa 12 personen Belgische Kust met privé sauna en 5, 6 of 7 slaapkamers tot een 12 persoons vakantiewoning aan de Kust met jacuzzi, omheinde tuin en wifi.

strand de Pannen in België

Voor iedere groep het juiste vakantiehuis aan de Belgische kust

Voor iedere groep de juiste vakantiewoning 12 personen aan zee. Ook voor een grote vakantiewoning Belgische Kust waar 2 of 3 honden welkom zijn. De Belgische en Nederlandse Kust zijn het ideale domein voor een familieweekend, vriendenweekend of familiedag.  Boek nu een vakantiewoning 12 personen met 4, 5, 6, 7 of 8 slaapkamers aan de Nederlandse of Belgische Kust. Ook voor een rookvrij vakantiehuis aan kust van West-Vlaanderen. En… je kunt bij ons ook voor een vakantiehuis met jacuzzi aan zee terecht.


In welke badplaatsen kan je een 12 persoons vakantiehuis Belgische Kust huren?

Voor een grote vakantiewoning aan de kust van België kan je terecht in onder andere Middelkerke, Duinbergen, De Panne, Koksijde en Wenduine.  Deze vakantieverblijven aan de kust liggen in West-Vlaanderen en ieder van deze accommodaties is uniek.  De meeste van de grote vakantiehuizen aan de kust hebben 4 of 5 slaapkamers maar u kunt ook een groot vakantiehuis Belgische Kust met 8 slaapkamers huren. Voor de liefhebbers van wellness, er zijn grote vakantiehuizen in België met jacuzzi en privé sauna te huur.


groep vrienden gezellig samen

Luxe 12 persoons vakantievilla aan kust België te huur.

Voor een luxe vakantie aan zee raden wij een luxe 12 persoons villa Belgische Kust in de badplaats De Panne aan.  Deze luxe villa in West-Vlaanderen is geschikt voor een verblijf van 10 tot 12 personen, heeft 5 slaapkamers, wasmachine, vaatwasser en internet. Ook ideaal als
12 persoons vakantiehuis met hond.
Deze villa in De Panne heeft  verder een ligbad, tuin met tuinmeubilair en tafelvoetbal. Een ideale accommodatie voor een familieweekend West-Vlaanderen 10-12 personen. Dit luxe vakantiehuis 12 personen Belgische Kust is ook voor een midweek te huur.

Vakantiehuis 12 personen Belgische Kust voor verblijf met kinderen huren.

Wie een familieweekend met kinderen aan zee wil boeken, stelt speciale eisen aan de accommodatie. Niet alleen kindvriendelijk meubilair en een kindvriendelijke omgeving zijn bij een familieweekend aan zee van belang, ook het vakantiehuis moet kindvriendelijk zijn.  Als u een vakantiewoning 12 personen aan zee voor een vriendenweekend of familieweekend met kinderen zoekt, is het van belang dat de kinderen in de tuin kunnen spelen. Een groot vakantiehuis met omheinde tuin en speeltoestellen is dan ideaal.

groepen be banner

Een veilige omgeving voor kinderen is van belang.

Maar ook de aanwezigheid van kinderbedjes, een box en veilige omgeving voor de kinderen is van belang. Kinderen moeten ook tijdens een familieweekend aan de Belgische Kust veilig kunnen spelen en een veilig en kindvriendelijk vakantieverblijf helpt daarbij. Een groot vakantiehuis met vaatwasser, wasmachine en wasdroger is ideaal bij een langer verblijf. U kunt hier een kindvriendelijk vakantieverblijf aan zee boeken.

grote groep op het stand

Toch liever een vakantiehuis 12 personen aan de Nederlandse Kust huren?

Is er geen geschikte vakantiewoning 12 of 14 personen aan de Belgische Kust te huur of toch liever je familieweekend vieren in Nederland?  De kans om een groot vakantiehuis aan zee in Nederland te vinden, is groter dan de kans een dergelijke accommodatie in West-Vlaanderen te vinden. In Nederland heb je mogelijkheden in Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Als je besluit een vakantiehuis 12 personen Belgische kust te huren, boek deze dan minimaal 6 maanden vooraf.


12 persoons vakantiehuis in Ameland, Texel of Schiermonnikoog huren.

Het is ook mogelijk een 12 persoons vakantiehuis aan de kust van Ameland, Texel of Schiermonnikoog te boeken. Kijk ook eens naar een 12 persoons vakantiehuis Zeeland.

Als je er voor kiest om een groot vakantiehuis aan de kust van Nederland te huren, vind je hier een uniek aanbod grote vakantiehuizen aan zee in Nederland. Het is mogelijk een 10 tot 30 persoons vakantiehuis aan de Nederlandse kust te boeken. Je kunt ieder vakantiehuis 12 personen Belgische Kust of Nederlandse kust online huren.


Vakantiehuis 12 personen aan de Franse kust

Een vakantie aan zee in Frankrijk boeken, is wellicht ook een goed idee. Wij hebben de mooiste villa’s en 12, 14 en 16 persoons vakantiehuizen aan de Franse kust voor je verzameld. Ook aantrekkelijk als je een villa met privé zwembad in Frankrijk wilt huren.

Liever een 12 persoons vakantiehuis Ardennen?

Een vakantie aan de kust doorbrengen kan genieten zijn, een vakantie in de bossen ook. Twijfel je tussen het huren van een vakantiehuis 12 personen aan zee of de Ardennen? Hier vind je 12 persoons vakantiehuizen Ardennen. dan kan je de voor en tegens met elkaar vergelijken.