Vakantie vieren na het coronavirus

Coronavirus, wanneer kunnen we weer gewoon vakantie vieren?

Het corinavirus heeft de wereld aardig door elkaar én wakker geschud. We zijn als het ware met zijn allen wakker geworden en zien nog meer de kwetsbaarheid van het leven in. De uitdrukking “pluk de dag” is meer van toepassing dan ooit. Het aardse leven is maar kort en we moeten er in onze tijd op aarde het beste van maken. Zo is het ook tijd om weer van een heerlijke vakantie te kunnen genieten.

Met een groep op vakantie?

Als we met ons gezin, familie of vrienden op vakantie gaan, zal het nooit meer helemaal zijn zoals het was. De 1,5 meter economie heeft zijn entree gedaan, ook in de vakantiebranche en horeca. Dat betekent bijvoorbeeld dat als je een 12 persoons vakantiehuis huurt op een vakantiepark nog niet alles open zal zijn de komende maanden en tafeltjes in een restaurant 1,5 meter van elkaar af staan. Als je uit wilt gaan eten, moet je vooraf een plek in het restaurant reserveren en een gedeelte van de tafel vooraf betalen. Het gaat allemaal anders dan “vroeger”. Het coronavirus heeft dus ook gevolgen voor de vakantie met een groep.

Boek een groot vakantiehuis met “alles er op en en er aan”.

Omdat er op vakantieparken en in restaurants allerlei beperkingen gelden, is het zaak een vakantiehuis 12 personen te huren met zoveel mogelijk ruimte en faciliteiten. Je moet het met een groep vooral van de gezelligheid en faciliteiten in het huis hebben.

Als je bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis in de Ardennen gaat huren, kan je kiezen voor een groot vakantiehuis Ardennen met eigen zwembad, sauna en hottub. Een vakantiehuis met Finse sauna is ideaal. Kies je voor een vakantiehuis aan zee, kies dan voor een huis direct aan de kust, in Zeeland, Walcheren, bijvoorbeeld. De faciliteiten van je vakantiehuis en de omgeving waarin jij je vakantiehuis 12 personen boekt, zijn mede bepalend voor het succes van je vakantie of weekendje weg.

Vakantiehuis Ardennen huren met privé sauna en open haard

Voor een weekend met vrienden of familie huur je bij voorkeur een groot vakantiehuis Ardennen met privé sauna en open haard. Of je nu een 10, 12, 14 of 16 persoons vakantiehuis Ardennen zoekt, bij ons vind je het allergrootste en leukste aanbod. Ook voor een vakantiehuis Ardennen met jacuzzi en 8 of 9 slaapkamers kan je bij ons terecht. Hoe meer slaapkamers, hoe meer privacy en goede nachtrust. Onze tip voor een familieweekend in deze coronatijd, boek een groot vakantiehuis Ardennen of een groot vakantiehuis aan zee. Daar vind je altijd ruimte en kan je met zijn allen volop genieten.

Boek bij voorkeur een groot vakantiehuis op basis van zelfvoorziening en neem een goed kookboek mee. Zelf koken tijdens je vakantie heeft zo ook zijn voordelen. Zeker als je vanaf een tuin of terras met uitzicht op zee van een heerlijke maaltijd mag genieten. Overigens, een
groot vakantiehuis aan de Belgische kust huren, is ook niet verkeerd. Huur bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis met 5, 6 of 7 slaapkamers in de badplaats De Panne of Koksijde.

Zeeuws Vlaanderen, Zeeland, ook aantrekkelijk

Als er geen huizen aan de Belgische Kust beschikbaar zijn, kijk dan eens naar de mogelijkheden in Zeeuws-Vlaanderen, Zuid-Beveland, Noord-Beveland of Walcheren. Een vakantie aan de Nederlandse Kust vieren, is ook niet verkeerd. Het coronavirus heeft het leven ontwricht maar ook inzichten gegeven. Samen zijn is belangrijker dan ooit. Samen vakantie vieren kan het hoogtepunt van het hele jaar zijn. Samen koken, wandelen, fietsen. Het zijn de eenvoudige dingen die het leven zo aantrekkelijk maken.