Bretagne

Vakantiehuis 12 personen Bretagne.

Wie een 12 persoons vakantiehuis Bretagne met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers zoekt. Als je op zoek bent naar een groot vakantiehuis Bretagne en bij voorkeur direct aan de kust. Wij hebben hier een aantal grote vakantiehuizen Bretagne geselecteerd, ook met zwembad en sauna. Bretagne ligt in Noord-Frankrijk aan de kust en is een ideale vakantieplek om met je vrienden of familie een vakantie Frankrijk te vieren. Maar ook in het kader van een familieweekend of vriendenweekend is Bretagne een uitstekende plek. Voor actieve vakantie, strandvakantie of watersport vakantie. Bretagne heeft het allemaal.

Groot vakantiehuis Bretagne met zwembad huren.

Het is ook mogelijk een groots vakantiehuis Bretagne met zwembad te huren. Houd er wel rekening mee dat de meeste buitenbaden bij villa’s en grote vakantiehuizen in Bretagne en Normandië niet verwarmd zijn. Wil je verzekerd zijn van een villa Bretagne met verwarmd en overdekt binnenzwembad? Huur dan de 14 persoons villa Bretagene, “Carolina”. Deze luxe villa beschikt over een verwarmd indoorzwembad. Ideaal voor een wellness vakantie in Frankrijk.

Vakantiehuis 12 personen Bretagne met privé sauna huren.

Als je op zoek bent naar een grotes vakantiewoning in Bretagne met privé sauna, kan je het beste zoeken binnen ons aanbod 14 en 16 persoons vakantiehuizen in Noord-Frankrijk. Je boekt je grote vakantiehuis met privé sauna en hottub in Bretagne of elders in Frankrijk online.

Toont alle 4 resultaten