Villa Anemoon – België – West Vlaanderen – 16 personen

1.385,00

Vakantiehuis met binnenzwembad in West-Vlaanderen, Belgische Kust. Dit luxe, vrijstaande vakantiehuis staat in de Belgische kustplaats Koksijde. Op slechts 700 meter afstand van zee en strand. Winkels en vele andere voorzieningen nabij. Een ideaal vakantiehuis voor een familie- of vriendenweekend aan de kust.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad in West-Vlaanderen.
Dit luxe, vrijstaande vakantiehuis staat in de Belgische kustplaats Koksijde. Dit 16 persoons vakantiehuis aan de Belgische Kust beschikt over 7 slaapkamers en is ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend. U heeft de beschikking over een binnen zwembad en het huis ligt op slechts 700 m van het strand de zee. Indien u een 12 persoons vakantiehuis met zwembad zoekt aan de Belgische Kust kunt u dit formidabel mooie huis ook huren.

Villa Anemoon - België - West Vlaanderen - 16 personen tuin

Dit luxe vakantiehuis ligt op slechts 100 m van het centrum van Koksijde, een gezellige badplaats met vele winkels, restaurants en terrassen. U kunt met de kusttram naar de Panne of richting de badplaats Nieuwpoort. Op 700 m afstand doet u de dagelijkse boodschappen in de Spar en bezoekt u de bioscoop. Natuurliefhebbers kunnen terecht in Natuurgebied Hoge Blekker, op slechts 2 km van de woning.

Villa Anemoon - België - West Vlaanderen - 16 personen - woonkamer

Is dit vakantiehuis aan de kust bezet of op zoek naar een ander type vakantiehuis in West-Vlaanderen? Hier vindt u al onze 12 tot 20 persoons vakantiehuizen aan de Belgische Kust.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , ,

Periode

, , , , , , , , , ,