Groepsaccommodatie ZH058 – Nederland – Zuid-Holland – 12 personen

898,00

Overig ZH058 Rijpwetering

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: HH2635 Categorie:

Beschrijving

In de prachtige natuur van de Kagerplassen en de Braassem, achter de woonboerderij van de eigenaar, kunt u in Rijpwetering deze luxe, geschakelde 12-persoons groepsaccommodatie huren om er een onvergetelijke vakantie te beleven met uw gezin, familie of vrienden. Het is zeer comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien en u heeft tijdens uw verblijf gratis gebruik van hengels, fietsen, een roeiboot en een kano en bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Wilt u uw eigen boot meenemen? Ook dat is mogelijk, er is een aanlegsteiger en volop mogelijkheden om te zeilen, kanoën of een rondvaart te maken.

Voor de kinderen is er volop te beleven, op het terrein vindt u onder meer paarden, schapen, kippen en konijnen en in de lente worden er lammetjes geboren. Rijpwetering ligt vlakbij Leiden welke met een eenvoudige busverbinding te bereiken is. Van daaruit kunt u met de trein eenvoudig naar steden zoals Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Noordwijk en Delft voor een gezellig dagje uit. Voor de kinderen is een dagje Duinrell in Wassenaar onvergetelijk!

De omgeving zijn er meerdere wandel- en fietsroutes welke u door de prachtige natuur leiden.
Wilt u samen met uw vrienden of familie genieten van het plattelandsleven en toch in luxe overnachten dan moet u zeker deze kindvriendelijke 12-persoons groepsaccommodatie in Rijpwetering huren.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal personen

, ,

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

,