Grote vakantiehuizen Nederland 12 personen

Vind hier grote vakantiehuizen Nederland 12 personen.

Wie een groot vakantiehuis in Nederland zoekt voor 10, 12 of 14 personen vindt deze hier. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste vakantiehuizen Nederland 12 of meer personen. Van een 12 persoons vakantiehuis met zwembad in Brabant tot een luxe vakantiewoning voor 12 tot 20 personen in Zuid-Limburg, Gelderland of Drenthe. Al onze grote vakantiehuizen in Nederland behoren tot het luxe segment. Je kunt ook grote vakantiehuizen voor 12 personen in Nederland of België huren met privé sauna, indoor zwembad en hottub. Voor een wellnesss weekend met je vrienden of familie bijvoorbeeld.

landal zwemparadijs banner

Grote vakantiehuizen in Nederland 12-20 personen met veel slaapkamers.

Grote vakantiehuizen in Nederland genoeg. Maar waar vind je een 12 persoons vakantiehuis in Nederland met 5, 6, 7 of 8 slaapkamers?? Bij ons vind je niet alleen grote vakantiehuizen met 6, 7 of meer slaapkamers maar ook met 3, 4 of 5 badkamers en toiletten. Het is zelfs mogelijk een groot vakantiehuis Nederland met 8, 9 of 10 slaapkamers te huren waarbij ieder een eigen badkamer of toilet heeft. Je kunt grote vakantiehuizen in Nederland ook zoeken op basis van het aantal slaapkamers. Hetzelfde geldt voor groepsaccommodaties 12 personen


Particulier vakantiehuis 12 personen.

Liever een vakantiehuis 12 personen particulier huren? dat kan ook. Tegenwoordig heeft bijna ieder groot particulier vakantiehuis zijn eigen website waar je online het particuliere vakantiehuis kunt reserveren.


Een groot vakantiehuis in Nederland voor 2 families huren

Met familie of vrienden een weekendje weg? Op zoek naar een familiehuis 12 personen in Nederland met voldoende ruimte en privacy? Je kunt bij ons grote vakantiehuizen in Nederland voor 12, 13 of 14 personen huren met 6, 7 of 8 slaapkamers en 2 huiskamers. Zo ben je gezellig samen en heb je toch de privacy die je als gezin nodig hebt. Grote familie vakantiehuizen in Nederland die geschikt zijn voor een verblijf met 2 gezinnen of families zijn schaars. Neem met ons contact op als advies op prijs wordt gesteld.

groepen be banner

familie met hond

Vakantiehuis 12 personen Drenthe huren

Volgens de wandelaar en natuurliefhebber is Drenthe de fijnste en mooiste provincie van Nederland om er een wandel- of fietsvakantie te boeken. Indien je met een groep van 8, 10 of 12 personen een natuurvakantie Drenthe wilt boeken, kan je er voor kiezen een groot vakantiehuis Drenthe in het bos te huren. In de omgeving van Nationaal Park Drents-Friese Wold bijvoorbeeld. Daar kan je zeker ook een 12 persoons vakantiehuis Drenthe huren. Grote groepen kunnen ook kijken naar het aanbod vakantiehuizen Drenthe groter dan 14 personen.

Grote vakantiehuizen Nederland 12 personen aan de kust

Een 12 persoons vakantiehuis aan de Nederlandse Kust huren?? Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis aan de kust van Zeeland, Ameland, Terschelling of Zandvoort aan Zee? Je kunt bij ons aangeven welke voorkeur de locatie van de grote vakantiewoning Nederland is. Een optie hierbij is aan zee of aan de kust. Bij ieder groot vakantiehuis aan de Nederlandse Kust vind je de verdere bijzonderheden. Meestal staat er ook vermeld wat de afstand van het grote vakantiehuis tot de kust is. Handig als je niet te ver van de kust af wilt zitten. Je kunt ook een watervilla voor 14 personen huren als je met 12 bent. dan heb je per persoon meer ruimte.

Grote vakantiehuizen Nederland per provincie te selecteren.

Naast de opties “aantal slaapkamers”, “aan zee”, geschikt voor “mindervaliden”, enzovoort, kan je wat betreft grote vakantiehuizen 12 personen in Nederland ook zoeken op provincie. Zoek je bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis Nederland voor een vriendenweekend in Gelderland of Friesland?? Dat kan. Een groot vakantiehuis met hottub in Zuid-Limburg? Dat kan ook! In principe kan je op meer dan 30 variabelen zoeken waaronder de provincie. Zo heb je snel de meest geschikte accommodatie in Nederland gevonden. Vind hier een vakantiehuis 12 personen in Gelderland

Center Parcs banner