6 slaapkamers Inspiratie vakantiehuis 12 personen vakantiepark vriendenweekend

Grote vakantiehuizen België 12 personen

Hier vind je de mooiste, grote vakantiehuizen België 12 personen.

Wie een 12 persoons vakantiehuis België voor een grote groep zoekt. Wij hebben grote vakantiehuizen in België voor 12, 14, 18 of 22 personen maar ook luxe villa’s, bungalows en groepsaccommodaties in België te huur.

Van grote vakantiehuizen 12 personen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen tot grote vakantiehuizen in de Ardennen voor 12 tot 50 personen. Omdat wij alleen de mooiste vakantiehuizen voor groepen in België hebben geselecteerd, komt een familieweekend, vriendenweekend of ander uitje snel dichtbij. Alle grote vakantiehuizen België zijn via deze site online te boeken.

Grote vakantiehuizen België 12 personen Ardennen

In Ardennen vind je met name luxe villa’s, grote chalets en groepsaccommodaties. Ook vind je in de Ardennen een groot en gevarieerd aanbod 12 persoons chalets met privé sauna en zwembad. Het is niet voor niets dat er veel familieweekenden en vriendenweekend in de Belgische of Luxemburgse Ardennen gevierd worden. Wij hebben de mooiste groepshuizen Ardennen in kaart gebracht en deze worden op deze website gepresenteerd. Ook voor grote en roltoeltoegankelijke vakantiehuizen Ardennen voor grotere groepen. Ook voor een spiritueel weekend Ardennen.

Grote vakantiehuizen Belgische Kust 12 personen

Wie op zoek is naar grote vakantiehuizen aan de Belgische Kust vindt deze hier. Ook voor appartementen en villa’s aan de mooie kust van België. Je kunt hier een 12 persoons vakantiehuis in onder andere De Haan, Oostende of andere badplaats huren. Ook voor grote vakantiehuizen 12 personen op een luxe vakantiepark met zwembad aan de Belgische Kust.

Grote vakantiehuizen België familieweekend

Grote vakantiehuizen in België met 5, 7, 8, 9 of 10 slaapkamers, zijn ideaal voor een familieweekend België met 10, 12, 14 of meer personen. Op deze site hebben we de mooiste familieweekend accommodaties van heel België voor je verzameld, ook grote vakantiehuizen België met 2 woonkamers, biljartzaal en indoorzwembad.

vakantiehuis gezellig buiten

Wie voor zijn familieweekend Ardennen een luxe accommodatie zoekt, kijkt in de categorie villa’s, landhuizen en kastelen. Ook is het wellicht een optie om één van de grote vakantieboerderijen te huren. Met name de authentieke en verbouwde boerderijen bieden vaak verrassend veel ruimte en een bijzondere sfeer. En dat is precies wat je nodig hebt voor een super gezellig familie uitje in België.