6 slaapkamers Inspiratie vakantiehuis 12 personen vakantiepark vriendenweekend

Grote vakantiehuizen België 12 personen

Hier vind je de mooiste, grote vakantiehuizen België 12 personen.

Wie een 12 persoons vakantiehuis België voor een grote groep zoekt. Wij hebben grote vakantiehuizen in België voor 12, 14, 18 of 22 personen maar ook luxe villa’s, bungalows en groepsaccommodaties in België te huur. Je vindt hier ook grote vakantiehuizen België met privé binnenzwembad.

Grote vakantiehuizen 12 tot 50 personen heel België

Waar jij ook een groot vakantiehuis België zoekt, je vindt deze hier. Van grote vakantiehuizen 12 personen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen tot grote vakantiehuizen in de Ardennen voor 12 tot 50 personen. Je kunt met een groep van 12 personen ook een 16 persoons vakantiehuis België huren. Dan heb je extra slaapkamers, meer ruimte en meer privacy.

Mooiste vakantiehuizen België voor groepen

Omdat wij alleen de mooiste vakantiehuizen voor groepen in België hebben geselecteerd, komt een familieweekend, vriendenweekend of ander uitje snel dichtbij. Alle grote vakantiehuizen België 12 personen zijn via deze site online te boeken. Boek hier een groot vakantiehuis België met 6, 7, 8 of 9 slaapkamers. Hier vind je grote vakantiehuizen België met 7 slaapkamers.

Grote vakantiehuizen België 12 personen Ardennen

In Ardennen vind je met name luxe villa’s, grote chalets en groepsaccommodaties. Ook vind je in de Ardennen een groot en gevarieerd aanbod 12 persoons chalets met privé sauna en zwembad. Het is niet voor niets dat er veel familie weekenden en vriendenweekend in de Belgische of Luxemburgse Ardennen gevierd worden. Wij hebben de mooiste groepshuizen Ardennen in kaart gebracht en deze worden op deze website gepresenteerd. Ook voor grote en rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen Ardennen met 5, 6 of 7 slaapkamers voor grotere groepen. Ook voor een spiritueel weekend Ardennen.

Grote vakantiehuizen Belgische Kust 12 personen

Wie op zoek is naar grote vakantiehuizen aan de Belgische Kust vindt deze hier. Ook voor appartementen en villa’s aan de mooie kust van België. Je kunt hier een 12 persoons vakantiehuis in onder andere De Haan, Oostende of andere badplaats huren. Ook voor grote vakantiehuizen 12 personen op een luxe vakantiepark met zwembad aan de Belgische Kust.

Grote vakantiehuizen België familieweekend

Grote vakantiehuizen in België met 5, 7, 8, 9 of 10 slaapkamers, zijn ideaal voor een familieweekend België met 10, 12, 14 of meer personen. Op deze site hebben we de mooiste familieweekend accommodaties van heel België voor je verzameld, ook grote vakantiehuizen België met 2 woonkamers, biljartzaal en indoorzwembad. Vind hier een familieweekend vakantiehuis België.

vakantiehuis gezellig buiten

Vakantieboerderij België huren 12 personen?

Wie voor zijn familieweekend Ardennen een luxe accommodatie zoekt, kijkt in de categorie villa’s, landhuizen en kastelen. Ook is het wellicht een optie om één van de grote vakantieboerderijen te huren. Met name de authentieke en verbouwde boerderijen bieden vaak verrassend veel ruimte en een bijzondere sfeer. En dat is precies wat je nodig hebt voor een super gezellig familie uitje in België.

vakantie tips voor groepen

Grote vakantiehuizen België 12 personen op parken met binnenzwembad.

Het is niet altijd mogelijk een groot vakantiehuis België met privé binnenzwembad te huren. De beschikbaarheid van dit type accommodaties is beperkt en de huurprijzen zijn relatief hoog. Het kan daarom een goed idee zijn zijn een vakantiehuis 12 personen te huren op een vakantiepark België met overdekt binnenzwembad. Je hebt het zwembad dan wel niet voor je alleen, de prijzen van grote vakantiehuizen België op vakantieparken zijn meestal lager dan al je een particuliere vakantiewoning België met binnenzwembad huurt.

Grote vakantiehuizen België 12 personen vriendenweekend

Voor een vriendenweekend België huur je een groot vakantiehuis met tafeltennistafel en biljart. Een vakantiehuis met dartbord is ook leuk.

Een groot vakantiehuis België huren met bar en biertap is ook niet verkeerd. Zeker als er ook nog een tv of spelcomputer in de vakantiewoning aanwezig is. Huur bij voorkeur en vriendenweekend accommodatie in de omgeving van een grote stad. Dan kun je met je vrienden nog wat gezellige avonden beleven. Een groot vakantiehuis België huren in de buurt van een voetbalstadion is ook geen slecht plan. Wat dacht je van het huren van een grote vakantiewoning in de buurt van Antwerpen, Gent of Brugge? Niet alle grote vakantiehuizen België 12 personen zijn geschikt als vriendenweekend accommodatie. In veel grote vakantiehuizen België worden groepen jongeren geweerd.