Groepsaccommodaties 12 personen.

Hier vind je een uitgebreid aanbod groepsaccommodaties 12 personen tot groepen 40 personen. Ook in het kader van een familieweekend accommodatie. Maar ook als je een groepsaccommodatie zoekt voor 20 of meer personen, hebben we een uitgebreid aanbod groepsverblijven, zoek voor deze grote groepsaccommodaties en vakantiehuizen tot 40 personen hier.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Groepsaccommodaties hebben in de regel meer voorzieningen dan grote vakantiehuizen. Een vakantiehuis 12 personen is in het kader van een familieweekend of vriendenweekend vaak beter geschikt dan een 12 persoons groepsaccommodatie. Indien je zoekt naar een groepsverblijf voor minimaal 20 personen, is het aan te bevelen in de categorie “grote groepsaccommodaties” te zoeken.

groepen be banner

Groepsaccommodaties 12 personen met privé zwembad.

Het is mogelijk een 12 persoons groepsaccommodatie met privé zwembad te huren. Hierbij kan je kiezen uit groepsaccommodaties 12 personen met buitenzwembad of binnenzwembad. Als je een groepsaccommodatie zoals villa met buitenzwembad in landen als Spanje, Italië, Frankrijk of Portugal huurt, is de kans groot dat buitenzwembaden in een bepaalde periode gesloten zijn. Informeer eerst of het privé zwembad in de periode dat jij de groepsaccommodatie wilt huren wel open is. As je van een buitenzwembad gebruik wilt maken in de maanden mei, juni of september is het zaak dat het betreffende zwembad verwarmd is. Er zijn groepsaccommodaties 12 personen in Italië, Griekenland, Portugal en Spanje te huur met verwarmd buitenzwembad. Informeer naar de mogelijkheden een groepsaccommodatie met verwarmd privé zwembad te huren.

Groepsaccommodaties 12 personen met 6 of meer slaapkamers.

Op zoek naar een 12 persoons groepsaccommodatie met 6, 7, 8, 9 of meer slaapkamers?? Luxe groepsaccommodatie België? Enkele luxe groepsaccommodaties voor 12 tot 20 personen hebben wel 8, 9 of 10 slaapkamers. Ideaal voor een familieweekend, single weekend of weekendje weg met je vriendinnen.
Center Parcs banner