De Heihorsten

De Heihorsten, vakantiepark Noord-Brabant

Boek een vakantiehuis 12 personen op vakantiepark De Heihorsten in Noord-Brabant.

Waar heden en verleden elkaar ontmoeten

Geschiedenis en het heden ontmoeten elkaar op dit bijzondere park in Noord-Brabant. Je bevindt je hier midden in de natuur, in prachtige e accommodaties die zijn gebouwd in een historische bouwstijl. Ideaal als je een vakantiehuis Noord-Brabant voor 12 personen op een aantrekkelijk vakantiepark in Brabant zoekt.

de heihorsten familievilla 12 met rietendak

De Heihorsten in Someren

Dit ruim opgezette park wordt omringd door natuur. Aan alle kanten van het park wandel of fiets je zo de natuurgebieden in. De Strabrechtse of Somerense Heide liggen op een steenworp afstand. Wandelen en fietsen is hier zeker aan te raden, maar Noord-Brabant is ook een echte paardrijprovincie. Na het ontdekken van de omgeving kom je heerlijk tot rust in je prachtige vakantievilla. Het is een vakantiepark Noord-Brabant met fietsverhuur, skelterverhuur en verhuur bolderwagens.

De Heihorsten rustig gelegen

Omgeving van De Heihorsten

 • Bakkerijmuseum in Luykgestel: een museum waar je zelf aan de bak mag, letterlijk en figuurlijk.
 • BestZoo in Best: een dagje dierentuin is leuk voor groot en klein. Kom oog in oog te staan met allerlei dieren.
 • DAF Museum in Eindhoven: een must see voor alle DAF liefhebbers.
 • De Ontdekfabriek in Eindhoven: ontdek op een leuke manier de techniek. Kinderen mogen hier overal aanzitten en hun eigen uitvinding uitvinden! Ook is er een speeltuin.
 • Dierenrijk in Mierlo: een dierentuin waar de kinderen ook zelf de beest uit kunnen hangen. Er is behalve veel verschillende dieren namelijk ook een indoorspeeltuin!
 • DippieDoe Familiepark in Best: een leuk pretpark voor de hele familie, dus ook voor de allerkleinsten. Er is een zweefmolen, klimpark. Botsauto’s, een achtbaan en nog veel meer.
 • Liever Buiten in Deurne: als je op zoek bent naar een avontuurlijke dag zit je hier goed. Rijden in een oldtimer of op een oude brommer? Of boerenzeskamp, paintball of bumperball? Het kan allemaal!
 • Kasteel Geldrop: ga terug in de tijd en waan je in een sprookje zodra je de poort door komt. Je kunt een rondleiding krijgen door het kasteel. Maar je kunt ook door de hof tuinen wandelen waar ook een kinderboerderij en een zintuigentuin te vinden zijn.
 • Safaripark Beekse Bergen: spot de big five in eigen land! Ga lopend op pad, of met de boot, bus of auto. Een hele andere beleving dan in een ‘gewone’ dierentuin.
 • Roermond: zin om de drukte van de stad op te zoeken? Bezoek dan eens Roermond! Ga winkelen of strijk neer op een van de vele terrassen.

De Heihorsten buiten

Welke accommodaties vanaf 12 personen?

Op De Heihorsten is een accommodatie waar je kunt verblijven als je met 12 personen bent. Familievilla 12. Dit is een rietgedekte, vrijstaande villa van 159m2 die geschikt is voor 12 personen.

de heihorsten familievilla 12 personen

De woonkamer is voorzien van een zithoek met tv. In de keuken vind je onder andere een vaatwasser, koffiecupapparaat en een combimagnetron. Beneden en boven zijn 3 slaapkamers en in totaal zijn er 3 badkamers in deze accommodatie. Ook zijn er twee aparte toiletten, een beneden en een boven. Er is een tuin met tuinmeubilair en ruimte om twee auto’s te parkeren. Deze villa is te boeken met verschillende extra’s, zoals keuze in voor de ligging van de accommodatie.

de heihorsten familievilla 12 met rietendak

Meer accommodaties in Nederland voor 12 personen.

Natuurlijk zijn er veel meer vakantiehuizen voor 12 personen in Nederland. Deze vind je ook op diverse Roompot Vakantieparken.

Faciliteiten park De Heihorsten

De Heihorsten is een relatief nieuw park dat gedeeltelijk nog in aanbouw is. Dat betekent ook dat er nog veel meer faciliteiten bij gaan komen, zoals een zwembad.

 • Algemene faciliteiten: er is een receptie op het park en een centrale parkeergelegenheid. Ook is er een minimarkt voor de nodige boodschappen en een broodjesservice, en een wasserette.
 • Sport & Spel: op het park is een fiets-, skelter- en bolderwagenverhuur.

fietsen even een korte pauze

Voor welke groepen? Familie, vrienden, mindervaliden?

Omdat De Heihorsten nog in aanbouw is zijn nog niet alle faciliteiten toegankelijk voor de gasten. Je zult het park dus af moeten om activiteiten te gaan ondernemen. Wat natuurlijk geen probleem is, want je komt weer heerlijk terug in je prachtige accommodatie. Op het park kun je fietsen huren om de omgeving in te gaan.

Natuur- en rustliefhebbers komen hier dus heel erg tot hun recht. Maar ook voor gezinnen met kinderen en vriendengroepen is hier genoeg te beleven in de omgeving. Bezoek een dierentuin, museum of attractiepark of ga de natuur in.

De Heihorsten terras in de natuur

Honden zijn welkom op De Heihorsten

In een deel van de accommodatie op De Heihorsten zijn honden welkom. Je loopt dan ook zo met de hond het bos in vanaf het park!
Noord-Brabant is zo ie zo een fijne plek voor een wandelvakantie met de hond. Je vindt in deze bosrijke provincie vele huisjes waar honden welkom zijn. Wandelen met de hond doe je meestal terwijl de hond aangelijnd is. Soms echter mag de hond ook vrij loslopen.

de heihorsten familievilla 12 personen

De Heihorsten is nu al een prachtig park en zal alleen nog maar mooier worden wanneer het af is. Maar voor nu is het alleen voor de omgeving het bezoeken al waard. Geniet van de prachtige natuur, wandel of fiets uren door de bossen en strijk neer op een van de gezellige terrasjes in de omgeving.