Inspiratie New York

Citytrip New York

Met je vrienden een citytrip New York boeken.

Wil je met een groep vrienden een stedentrip New York boeken? Dan heb je zeker wat aan de tips op deze pagina. Je kunt als groep immers goedkoper naar New York dan als eenling en mogelijk profiteren van groepskortingen. Ook vliegtickets New York boeken, kan als groep goedkoper. Profiteer van de aanbiedingen voor groepen.

Tip, ga voor een citytrip New York met vrienden naar een gespecialiseerde reisadviseur

Tegenwoordig kan je de meest reizen en stedentrips online boeken. Als je echter met een vrienden groep op vakantie gaat, kan het zinvol zijn je groepsreis te laten regelen door een reisspecialist. Iemand die maatwerk kan leveren. Zo is een groepsreis New York meestal maatwerk en kan je veel geld besparen als de groep groter is dan 10 personen. Als je met bijvoorbeeld 12 vrienden een citytrip New York met hotel en vliegticket boekt, kan je wel tot 15 % besparen. Zeker ook als je een stedentrip New York met excursies en gids boekt.

Een vakantiehuis in New York kan veel goedkoper zijn dan een hotel

Als je met 8,9, 10 of meer vrienden New York wilt bezoeken en daar een 5, 6 of 7 dagen wilt verblijven, kunnen de hotelkosten flink oplopen. Een groot vakantiehuis in New York voor een week boeken, kan veel goedkoper zijn dan hotelovernachtingen. En.. met een beetje geluk kan je een 12 persoons appartement of vakantiehuis met privé zwembad in Manhattan huren. Onze tip is dan ook. Vergelijk de prijzen van goedkope hotels in New York met die van de huur van een groot vakantiehuis of appartement. Het kan je ook voor een vriendenweekend in New York, veel geld besparen.