6 slaapkamers

Vakantiehuis 12 personen, 6 slaapkamers.

12 persoons vakantiehuis met 6 of meer slaapkamers huren? Wie een vakantiewoning met 6 slaapkamers zoekt welke groot genoeg is voor 12 personen, vindt deze hier. Voor een vakantiehuis 12 personen en 6 slaapkamers in bijvoorbeeld België ( Ardennen ), Nederland, Frankrijk, Italië of Zweden.  Via deze site kunt u gericht zoeken op grote vakantiehuizen met 6, 7, 8 of meer slaapkamers. U vindt hier ook vele aanbiedingen.

landal zwemparadijs banner


Vakantiehuis 12 personen en 6 slaapkamers aan zee huren.

Op zoek naar vakantiehuis aan zee 12 personen met 6 slaapkamers? Vakantiehuizen aan zee hebben een bijzondere aantrekkingskracht. Ze zijn ideaal om er met vrienden, vriendinnen of familie te verblijven. Een familieweekend accommodatie aan zee is iets bijzonders. Indien u een groot vakantiehuis voor 12 personen en 6 of meer slaapkamers aan de kust zoekt, kunt u hier kiezen uit meer dan 200 unieke vakantieverblijven. Ook voor een 12 persoons vakantiewoning met 6 of 7 slaapkamers en privé zwembad.

grote groep op het stand

Kindvriendelijk vakantiehuis 12 personen huren?

Ook voor een vakantie met kinderen kunt u een groot vakantiehuis huren. Ook een vakantiehuis 20 personen. Boek bijvoorbeeld een kindvriendelijk vakantiehuis voor 12, 13 of 14 personen met 6 slaapkamers, vaatwasser, wasmachine en kinderbedje. Ook met omheinde tuin te huur.  U kunt via deze website eenvoudig zoeken op kindvriendelijke vakantieverblijven met voldoende slaapkamers, kindermeubilair, wasmachine en vaatwasser. U kunt ook op groepsaccommodaties zoeken. Op een aantal vakantieparken is er ook baby meubilair.

Wintersport chalet met 6 slaapkamers huren.

Wil je met een vrienden groep op wintersport en zoek je een wintersport chalet aan de piste? Een wintersport accommodatie met 6 of meer slaapkamers?  Op de website wintersport chalet.be vind je de mooiste wintersport chalets in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Duitsland. je kunt daar ook een groot chalet voor een groep huren.

grote groep wintersport

groepen be banner

Groot vakantiehuis met veel slaapkamers en wifi huren.

Tegenwoordig beschikken de meeste grote vakantiehuizen en familievilla’s over gratis wifi. Indien u een 12 persoons familievilla zoekt met wifi en voldoende slaapkamers, kunt u via het zoekfilter op deze pagina eenvoudig de gewenste accommodatie vinden.  Zoekt u een specifiek vakantieverblijf voor een vakantie met baby, peuter of kleuter??  Een aantal grote familie vakantiehuizen hebben een capaciteit voor 12 tot 14 personen en 6, 7 of 8 slaapkamers.  U kunt bij ons ook een groot familie vakantiehuis met babybedje, box en kindermeubilair huren.  Met gratis wifi uiteraard. Je kunt ook een vakantiehuis met jacuzzi in Zweden huren, vrijstaand en met 6 slaapkamers.

12 persoons vakantiewoning, 6 slaapkamers op vakantiepark.

op zoek naar een 12 persoons vakantiewoning met voldoende slaapkamers op een vakantiepark?? Bij voorkeur een kindvriendelijk vakantiepark aan zee??  U kunt via deze website grote vakantiewoningen selecteren die op een kindvriendelijk vakantiepark liggen.  Een aantal van deze 12 persoons vakantiewoningen hebben de beschikking over meer dan 5 of 6 slaapkamers en 2 woonkamers. Hier vind je meer vakantie tips.


zwemmen in prive zwembad

Grote groepsaccommodatie België?

Indien je een echt grote groepsaccommodatie in België wilt huren, bijvoorbeeld een groepsaccommodatie Ardennen 30 personen, ga dan naar onze website voor grote vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties.


Center Parcs banner